maandag 27 oktober 2008

Waar is Roos?

Dag dames en heren, jongens en meisjes,

Op dit weblog lezen jullie over mij, oftewel Roos. In het nieuwe jaar, om precies te zijn 3 januari, ga ik voor 4 maanden naar Zuid-Afrika om mijn CV een internationale boost te geven en uiteraard om nog veel meer redenen (gezelligheid, omgeving, vrijheid, klimaat, ervaring, cultuur, noem het op…)

Om jullie op de hoogte te houden en te laten genieten van wat ik zoal meemaak zal ik eens in de zoveel tijd een (hopelijk) amuserend verhaal publiceren.

Wat ik jullie in ieder geval al kan vertellen is dat ik ga meedraaien met de uitgeverij van het interieurblad House & Leisure in Kaapstad. Voor dit blad ga ik me 3 maanden uitsloven als assistent stylist (!). De afbeelding hieronder is van één van de covers van H&L.



Omdat ik 'slechts' 3 of 4 dagen in de week voor House & Leisure ga werken heb ik de andere dagen genoeg tijd om van Kaapstad en de omgeving te genieten. Na deze 3 maanden wil ik van Kaapstad naar de Victoria Falls reizen via Namibie, Botswana en Zimbabwe. Hoe dat zich zal ontwikkelen zullen jullie ook op deze website lezen.

Afijn. 3 januari komt steeds dichterbij en ik heb er superveel zin in. Tot die tijd ga ik (extra) genieten van alle leuke dingen die ik nog ga doen voordat ik vertrek!

Baie groete
X

1 opmerking:

  1. Iehhh vandaag nog precies 2 maanden en dan gaat het gebeuren! :D Jij gaat echt zooooveel mooie dingen zien!
    Zoennn!

    BeantwoordenVerwijderen